You are currently viewing Masaj tradițional Thai  – Nivelul I (30 ore)

Masaj tradițional Thai – Nivelul I (30 ore)

Data:
21/02/2020 - 29/02/2020

Ora:
Toata ziua

Categoria:


Cursul introductiv oferă posibilitatea de a învăța pozițiile, tehnicile și secvențialitatea de bază pentru dobândirea competenței de a oferi un protocol complet de masaj tradițional Thai ce urmărește prevenirea apariției și instalării dezechilibrului în organism. Accentul se pune pe practica hands-on, cursanții având posibilitatea de a exersa cele 160 de poziții descrise ilustrativ și textual în suportul de curs.

Manualul în limba engleza este printat color, are 340 de pagini și cuprinde 17 capitole despre teoria terapeutică ayurvedică, istoria Thailandei și a medicinei tradiționale Thai, anatomie și fiziologie fundamentale, modalitatea tehnică și secventială a pozițiilor de stretching, mobilizare și presopunctură. Această enciclopedie este considerată una dintre cele mai comprehensive publicații în limba engleză despre arta tradițională a masajului Thai.

Cele 30 de ore de studiu practic în clasă presupun supervizarea strictă a studenților în asimilarea și exersarea cunoștintelor tehnice și teoretice.

Fiecare zi de curs începe cu practica de yoga tradițională Thai și parcurge succesiv lecțiile până la finalul protocolului. Cursanții vor susține un examen teoretic și unul practic, aplicând cunoștințele asimilate într-un studiu de caz (de exemplu: dureri de cap și tensiune musculară în zona cervicală).

La cererea cursanților sunt oferite gratuit șase ore suplimentare de revizuire a tehnicilor și metodelor studiate.

Mai multe detalii la:
0761 207 526
info@thaibodywork.ro


Costuri: 2000 RON / examen si diploma

Rezervari:

Din păcate, nu se mai pot face rezervări la acest eveniment.

Lasă un comentariu