You are currently viewing Nivelul III

Nivelul III

Data:
06/12/2019 - 15/12/2019

Ora:
Toata ziua

Locaţia:
Pitar Moș nr. 29

Categoria:


Cursul se axează pe studierea a 22 de cazuri terapeutice ale unor afecțiuni cronice ușoare sau ale unor probleme non-patologice, fără complicații și contraindicații, cum ar fi: dureri de spate datorate hipertoniei musculare, dureri de genunchi, dureri de cap, constipație, prevenirea crampelor menstruale ș.a.m.d.

Fiecare lecție în parte este insoțită de un cadru teoretic ce abordează structurile conective, cauzele cele mai obișnuite, modalitatea de intervenție terapeutică, sfaturi profilactice și de auto-îngrijire.

În ultima zi de curs, cursanții învață cum să confecționeze o compresă caldă medicinală Thai (Herball compress) ca instrument terapeutic ce însumează multiplele sale proprietăți – termoterapie, aromaterapie și fitoterapie.

Confecționarea și aplicarea compresei medicinale presupune asamblarea unor plante medicinale într-o pânză de bumbac, încălzirea la aburi și utilizarea ei ca adjuvant terapeutic prin comprimarea diferitelor zone tensionate.

Cursanții pot păstra compresa pentru a o putea reutiliza de alte două ori acasă.

Manualul de studiu este scris în limba engleză, are 191 de pagini și cuprinde toate informațiile teoretice mai sus mentionate și decrise textual și ilustrativ, precum și modalități de screening, precauții și contraindicații pentru a asigura eficiența și fiabilitatea practicii terapeutice avansate.

Examinarea scrisă face referire la cunoștintele mai sus menționate, iar testarea practică include folosirea compresei medicinale pentru a rezolva un caz terapeutic de durere lombară ce exclude patologii vertebrale sau cazul imobilității omoplatului.

Cele trei cursuri reprezintă modulul intensiv exact așa cum este el structurat și predat în Thailanda de școala TMC și reprezintă baza terapeutică Thai în conformitate cu cerințele și standardele internaționale de calitate, autenticitate, eficiență și fiabilitate în promovarea mondială a artei masajului tradițional Thai.


Preț: 1800 RON

Rezervari:

Din păcate, nu se mai pot face rezervări la acest eveniment.

Lasă un comentariu